Imprumuturi rapide fara acte

Viata este mai frumoasa cand iti permite luxul de a avea tot ce iti doresti. Indiferent ca este vorba despre case, masini sau vacante, pentru a detine tot ce vrei trebuie sa ai bani, cat mai multi.

Un loc de munca bine platit sau o idee de afaceri indrazneata sunt o solutie pentru cei dintre noi destul de norocosi si hotarati. Pentru restul insa imprumutul constituie cea mai buna solutie pe termen lung cu ajutorul caruia ne putem indeplini nevoile si dorintele.

Imprumuturile rapide fara acte reprezinta cea mai buna solutie daca dorim acces usor la sume mici de bani pe care, mai apoi, le putem rambursa la fel de repede. IFN-urile (institutii financiare nebancare) ne ofera posibilitatea de a accesa acele fonduri care momentan ne lipsesc.

Romanii pot alege dintre o multime de solutii oferite de mediul IFN-urilor autohton. In continuare va prezentam cateva dintre cele mai cunoscute astfel de institutii financiare care acorda credite rapide celor interesati.

Imprumuturi rapide fara acte de la IFN-uri romanesti

Mindi IFN – O institutie financiar nebancara romaneasca specializata in imprumuturi negarantate pe termen scurt si lung. Compania isi propune o deservire a clientilor la cel mai inalt nivel prin oferirea imprumuturilor direct pe cardul de debit sau credit al clientului in doar cateva minute.

Sunt oferite imprumuturi clientilor cu varsta cuprinsa intre 25 si 75 de ani. Primul imprumut ce poate fi obtinut este de pana la 1.100 lei si este fara dobanda.

Se pot obtine imprumuturi rapide fara acte de pana la 2900 Lei pe o perioada de 30 zile. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.mindi.ro.

Zaplo IFN – Institutie financiar nebancara romaneasca in credite rapide fara acte. Imprumuturile se pot acorda direct pe cardul clientului in maxim 15 minute de la depunerea cererii pentru creditare.

Se pot obtine sume de pana la 1500 Lei pe o perioada de 30 zile. Dobanda perceputa este 0%. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.zaplo.ro.

Viva Credit IFN – Prima institutie financiara nebancara din Romania specializata in imprumuturi rapide fara acte, oferite online, cu termen de rambursare de pana la 35 de zile. Misiunea lor este sa ofere o solutie rapida si convenabila pentru finantarea nevoilor dumneavoastra urgente.

Se ofera persoanelor interesate imprumuturi de pana la 2000 de Lei, pe o perioada de 35 de zile, cu dobanda 0%. Creditele sunt aprobate in maxim 24 de ore de la completarea formularului de intentie. Pentru oferta completa de imprumuturi oferita de acest IFN nu ezitati sa vizitati urmatorul site: www.vivacredit.ro.

IFN-urile internationale si imprumuturile rapide fara acte

Onnen IFN – Onnen parte din Grupul 4Finance, unul dintre cele mai mari din Europa, ce ofera credite rapide de consum. Se acorda imprumuturi rapide fara acte, convenabile si responsabile.

Se pot obtine imprumuturi de pana la 10.000 Lei, pe o perioada maxima de 24 luni, cu o dobanda care poate atinge pragul de 50% din costul creditului. Creditele sunt aprobate in aproximativ 24 de ore. Veti regasi oferta detaliata oferita de Onnen IFN la urmatoarea adresa: www.onnen.ro.

Mogo IFN – o institutie nebancara specializata in finantarea creditelor rapide pentru masini second hand. Face parte din grupul Mogo AS, un grup fondat in 2012. Este o companie cu o crestere rapida, pentru persoanele fizice din Letonia, Lituania, Estonia, Georgia, Polonia, Romania si Bulgaria.

Se pot obtine imprumuturi de pana la 66.000 Lei, pe o perioada de maxim 60 de luni, cu o dobanda care depaseste pragul de 50% din costul creditului contractat. Creditele sunt aprobate in maxim 15 minute. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.mogo.ro.

Imprumuturile rapide fara acte constituie cea mai buna solutie pentru aceia dintre noi care nu pot strange banii necesari pentru renovarea de prea multe ori amanata, vacanta promisa sotiei sau masina mereu visata.

Indiferent de motiv, nu uitati: fiti atenti la conditiile de creditare, penalizarile aplicate si, cel mai important, daca puteti sustine rata aferenta imprumutului contractat.