Banci din Romania ce ofera bani imprumut rapid

Banii ocupa un rol important in viata fiecaruia dintre noi. Vrem sau nu, fara bani nu putem trai. In societatea in care traim astazi totul se invarte in jurul banului. Masa in oras, vacanta la munte, locuintele noastre, toate se invart in jurul acestei inventii antice, aparute in spatiul grecesc in secolului al-VII-lea i.Hr.

Cand dorim sa achizitionam un produs sau serviciu si nu avem banii necesari avem doua posibilitati: asteptam pana cand strangem toata suma necesara sau luam bani imprumut. Atunci cand asteptarea nu este o solutie apelam la a doua optiune.

Actualmente dispunem de o paleta larga de institutii care ne pot imprumuta banii necesari pentru derularea proiectele proprii: banci, IFN-uri (institutii financiare nebancare) sau societati de servicii investitii bancare.

Romania ofera o multitudine de alternative in ceea ce priveste oferta de credite rapide. In cele ce urmeaza vom prezenta, pe scurt, oportunitatile pe care le aveti la dispozitie, doar in baza actului de identitate, la doua institutii bancare importante din spatiul romanesc.

Bani imprumut rapid de la BRD – Groupe Societe Generale

Unul dintre liderii pietei romanesti, BRD, cu o cota de 20% si o cifra de afaceri de peste 800 milioane de Euro, ofera persoanelor interesate posibilitatea de accesa intr-o maniera simpla si rapida mai multe tipuri de credite rapide.

Dintre aceste tipuri de credite iese in evidenta Creditul Expresso, de nevoi personale, la care nu ai nevoie de adeverinta de venit ori cupon de pensie, ci doar de buletin.

Veniturile titularului sunt verificate de catre angajatii bancii in baza de date a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). BRD are semnat un acord cu ANAF, astfel incat banca iti poate verifica imediat venitul actual pentru a obtine rapid bani imprumut.

Dobanda fixa pentru Creditul Expresso este de 8.25%. Cea variabila este de 6.3% + ROBOR la 6 luni, pentru credite de peste 35.000 Lei si daca incasati venitul la BRD. Comisioanele de analiza si de administrare sunt 0.

Finantarea maxima pe care o puteti obtine este de 130.000 Lei, pe o perioada de pana la 5 ani. Perioada de gratie este de pana la 6 luni pentru banii imprumutati.

Veniturile acceptate pentru Creditul Expresso sunt urmatoarele: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, pana la venituri din activitati independente. Poti obtine o suma mai mare daca aduci si veniturile a maximum 3 co-imprumutati.

Pentru mai multe detalii despre acest tip de credit rapid, precum si alte servicii oferite de BRD nu ezitati sa accesati site-ul bancii: www.brd.ro.

Imprumuturi rapide de la Idea Bank

Idea Bank este un jucator relativ nou pe piata financiara din Romania (aparut in 2016), dar care s-a impus destul de repede ca unul foarte activ. In momentul de fata are o cota de piata de 0.4% si o cifra de afaceri de 450 mii de Euro. Aceasta banca ne ofera acees la mai multe tipuri de credite rapide, doar in baza buletinului de identitate.

Creditul Idea Fast+, unul de nevoi personale, iese in evidenta prin facilitatile oferite. Dobanda fixa pentru acest credit este de 19,56% la acordare, respectiv 25,56% in cazul incetarii asigurarii daca optati pentru virarea venitului prin Idea Bank, marja scade cu 1% (un punct procentual). Dobanda variabila este de 16.5% + ROBOR la 3 luni. Comisioanele de analiza, procesare si administrare sunt 0.

Finantarea maxima pe care o puteti obtine daca accesati Idea Fast+ este de 15.000 Lei, pe o perioada de pana la 5 ani. Tipurile de venituri acceptate sunt urmatoarele: salarii (venituri asimilate salariilor) sau pensii.

Spre deosebire de alte institutii bancare romanesti, clientul Idea Bank are posibilitatea sa obtina creditul direct in mediul online.

Acest lucru se poate intampla prin simpla completare a unui formular disponibil pe site-ul bancii si atasarea unei copii dupa actul de identitate. In cateva ore un reprezentant al bancii va contacta clientul pentru confirmare credit.

Pentru mai multe detalii despre a obtine bani imprumut de la Idea Bank puteti accesa site-ul bancii: www.ro.idea-bank.ro.

Banii si necesitatea imprumutarii acestora au devenit o constanta a lumii in care traim. Asa ca, daca doriti sa va achizitionati ultimul model de electrocasnic sau sa plecati in vacanta, apelati cu incredere la solutiile bancare romanesti prin care puteti obtine bani imprumut rapid.