Imprumuturi rapide fara acte

Imprumuturi rapide fara acte

Viata este mai frumoasa cand iti permite luxul de a avea tot ce iti doresti. Indiferent ca este vorba despre case, masini sau vacante, pentru a detine tot ce vrei trebuie sa ai bani, cat mai multi.

Un loc de munca bine platit sau o idee de afaceri indrazneata sunt o solutie pentru cei dintre noi destul de norocosi si hotarati. Pentru restul insa imprumutul constituie cea mai buna solutie pe termen lung cu ajutorul caruia ne putem indeplini nevoile si dorintele.

Imprumuturile rapide fara acte reprezinta cea mai buna solutie daca dorim acces usor la sume mici de bani pe care, mai apoi, le putem rambursa la fel de repede. IFN-urile (institutii financiare nebancare) ne ofera posibilitatea de a accesa acele fonduri care momentan ne lipsesc.

Romanii pot alege dintre o multime de solutii oferite de mediul IFN-urilor autohton. In continuare va prezentam cateva dintre cele mai cunoscute astfel de institutii financiare care acorda credite rapide celor interesati.

Imprumuturi rapide fara acte de la IFN-uri romanesti

Mindi IFN – O institutie financiar nebancara romaneasca specializata in imprumuturi negarantate pe termen scurt si lung. Compania isi propune o deservire a clientilor la cel mai inalt nivel prin oferirea imprumuturilor direct pe cardul de debit sau credit al clientului in doar cateva minute.

Sunt oferite imprumuturi clientilor cu varsta cuprinsa intre 25 si 75 de ani. Primul imprumut ce poate fi obtinut este de pana la 1.100 lei si este fara dobanda.

Se pot obtine imprumuturi rapide fara acte de pana la 2900 Lei pe o perioada de 30 zile. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.mindi.ro.

Zaplo IFN – Institutie financiar nebancara romaneasca in credite rapide fara acte. Imprumuturile se pot acorda direct pe cardul clientului in maxim 15 minute de la depunerea cererii pentru creditare.

Se pot obtine sume de pana la 1500 Lei pe o perioada de 30 zile. Dobanda perceputa este 0%. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.zaplo.ro.

Viva Credit IFN – Prima institutie financiara nebancara din Romania specializata in imprumuturi rapide fara acte, oferite online, cu termen de rambursare de pana la 35 de zile. Misiunea lor este sa ofere o solutie rapida si convenabila pentru finantarea nevoilor dumneavoastra urgente.

Se ofera persoanelor interesate imprumuturi de pana la 2000 de Lei, pe o perioada de 35 de zile, cu dobanda 0%. Creditele sunt aprobate in maxim 24 de ore de la completarea formularului de intentie. Pentru oferta completa de imprumuturi oferita de acest IFN nu ezitati sa vizitati urmatorul site: www.vivacredit.ro.

IFN-urile internationale si imprumuturile rapide fara acte

Onnen IFN – Onnen parte din Grupul 4Finance, unul dintre cele mai mari din Europa, ce ofera credite rapide de consum. Se acorda imprumuturi rapide fara acte, convenabile si responsabile.

Se pot obtine imprumuturi de pana la 10.000 Lei, pe o perioada maxima de 24 luni, cu o dobanda care poate atinge pragul de 50% din costul creditului. Creditele sunt aprobate in aproximativ 24 de ore. Veti regasi oferta detaliata oferita de Onnen IFN la urmatoarea adresa: www.onnen.ro.

Mogo IFN – o institutie nebancara specializata in finantarea creditelor rapide pentru masini second hand. Face parte din grupul Mogo AS, un grup fondat in 2012. Este o companie cu o crestere rapida, pentru persoanele fizice din Letonia, Lituania, Estonia, Georgia, Polonia, Romania si Bulgaria.

Se pot obtine imprumuturi de pana la 66.000 Lei, pe o perioada de maxim 60 de luni, cu o dobanda care depaseste pragul de 50% din costul creditului contractat. Creditele sunt aprobate in maxim 15 minute. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.mogo.ro.

Imprumuturile rapide fara acte constituie cea mai buna solutie pentru aceia dintre noi care nu pot strange banii necesari pentru renovarea de prea multe ori amanata, vacanta promisa sotiei sau masina mereu visata.

Indiferent de motiv, nu uitati: fiti atenti la conditiile de creditare, penalizarile aplicate si, cel mai important, daca puteti sustine rata aferenta imprumutului contractat.

Despre credite rapide fara acte

Despre credite rapide fara acte

Banii nu inseamna nimic; multi bani inseamna ceva, aprecia dramaturgul britanic George Bernard Shaw la inceputul secolului trecut. Din pacate nimeni nu detine formula adecvata pentru a produce o multime de bani. Zilnic ne luptam sa obtinem bani pentru a ne face viata mai usoara.

Atunci cand banii nu ne sunt de ajuns apelam la imprumuturi, ultima solutie pentru rezolvarea urgentelor de moment. Creditele rapide fara acte sunt solutia cea mai la indemana pe care o avem in acele momente extraordinare din viata fiecaruia dintre noi.

Ce sunt creditele rapide fara acte si cum se obtin

Principala caracteristica a creditelor rapide fara acte este faptul ca se pot obtine intr-un timp scurt (de la cateva ore pana la 24 h). Institutiile care ofera astfel de imprumuturi persoanelor fizice interesate se numesc IFN-uri (institutii financiare nebancare).

Avantajul creditelor rapide este faptul ca pot fi acordate in baza unei documentatii minime (de cele mai multe ori buletinul este de ajuns) si ca pot fi platite mai repede, fara penalizari pentru client. Dezavantajul major il constituie insa costul foarte mare pe care clientii trebuie sa il plateasca pentru a achita creditul.

In Romania, ca de altfel in multe alte state europene, autoritatile au intervenit si au plafonat costurile cu astfel de imprumuturi. Costurile cresc cand se incep aplicarea dobanzilor penalizatoare, aparute in urma intarzierii sau chiar a neplatii creditului.

Autoritatile romane au impus un plafon maxim ce specifica ca principalul restant nu poate fi depasit de totalul dobanzilor penalizatoare. S-a incercat astfel disparitia unor cazuri extreme, in care DAE (dobanda anuala efectiva) a depasit pragul de 100.000%.

Pentru a obtine un credit rapid avem nevoie de o copie dupa actul de identitate. In functie de specificul fiecarei unitati IFN mai pot fi cerute documente si adeverinte aditionale prin care veti dovedi capacitatea dvs. de a rambursa imprumutul.

Majoritatea creditelor rapide fara acte se acorda pentru perioade scurte de timp (1-12 luni), iar sumele imprumutate nu depasesc adesea 1500 Lei.

Dupa ce se aproba banii acestia sunt virati in contul bancar detinut de client. Rambursarea imprumutului se poate face prin alimentarea contului specificat in contractul de creditare sau prin plata directa la sediul IFN-ului.

Riscurile creditelor rapide fara acte

Ca orice alt imprumut acordat de catre o institutie financiara, creditul rapid implica o serie de riscuri deloc de neglijat. In momentul in care ne hotaram sa imprumutam o suma de bani ar fi bine sa ne punem urmatoarea intrebare: imi permit plata la timp a ratelor aferente creditului?

IFN-urile incurajeaza clientii sa ceara imprumuturi rapide pe termen scurt. Mai mult, finantatorul ii comunica clientului ca daca nu poate plati ratele la timp nu este nici o problema, existand posibilitatea reinnoirii imprumutului pentru o noua perioada.

Acesta este cel mai important risc asociat cu banii obtinuti din credite rapide fara acte, astfel dobanda se adauga la datorie. Daca creditul este reinnoit de mai multe ori se poate ajunge in timp la acumularea unei mari datorii fata de institutia creditoare.

Din acest moment creditul rapid pe termen scurt a devenit unul pe termen lung, care inrautateste situatia financiara, evident precara, a clientului contractant.

Imprumuturile rapide acordate de catre institutiile financiare reprezinta o cale sigura de a ne rezolva problemele stringente, visurile de o viata sau momentele neprevazute. Dar, inainte de a contracta un credit ar fi bine sa evaluam piata, sa citim bine contractele de finantare inainte de a le semna si de a fi cumpatati in aventurile noastre financiare cotidiene.

 

Credit IFN (Institutii Financiare Nebancare)

Credit IFN (Institutii Financiare Nebancare)

Creditarea este masura cea mai la indemana atunci cand ne dorim accesul rapid la o suma de bani consistenta. Vacante exotice, masini puternice sau locuinte, toate acestea se transforma din vise in realitate cu ajutorul banilor imprumutati.

Creditele IFN (institutii financiare nebancare) reprezinta una dintre cele mai flexibile si facile variante de a obtine bani pentru realizarea proiectelor mult dorite. In Romania, acest tip de institutii financiare s-au raspandit dupa anul 2000 si au reusit sa acapareze o parte importanta din piata de creditare autohtona.

In general, apelam la IFN-uri atunci cand avem nevoie de bani si nu suntem eligibili conditiilor impuse de catre banca, nu avem la dispozitie timpul necesar pentru a cauta institutia care ne ofera cele mai avantajoase credite, sau nu dorim sa trecem printr-un proces stufos de analiza.

IFN-uri – caracteristici

Conform Legii 93/2009 IFN-urile fac referire la entitatile care, altele decat institutiile de credit (banci), ce desfasoară o activitate de creditare cu titlu profesional, in conditiile stabilite prin legile din Romania.

IFN-urile pot acorda urmatoarele tipuri de credite: de consum, imobiliare, operatiuni de factoring, forfetare, ipotecare, finantare tranzactii comerciale, microcredite si scontare. In afara de acordarea de credite, IFN-uri mai pot intreprinde activitati de leasing financiar, emiterea de garantii, precum si alte tipuri de finantare de natura creditului.

Institutiile financiare nebancare care activeaza pe teritoriul Romaniei au obligativitatea sa se inscrie in registrele de monitorizare ale BNR (Banca Nationala a Romaniei).

Conditii si documente necesare pentru obtinerea unui credit IFN

IFN-urile din Romania pot acorda un credit oricarei persoane interesate care indeplineste urmatoarele conditii: are varsta minima de 18 ani si are o vechime in munca de cel putin 3 luni.

Acestea sunt conditiile de baza impuse de toate institutiile financiare nebancare. Conditiile de acordare a unui credit difera de la o institutie la alta in functie de suma ce urmeaza a fi imprumutata, ce poate varia intre 500 si 90.000 Lei.

Un credit IFN (institutii financiare nebancare) se poate obtine in doua moduri: la sediul IFN-ului sau in mediul online. In cazul primei optiuni trebuie sa ne deplasam la sediul institutiei pentru depunerea fizica a documentatiei necesare aprobarii creditului.

A doua optiune ne ofera posibilitatea sa intreprindem actiunea depunerii documentatiei din confortul locuintei noastre, fara timpi lungi de asteptare si cozi interminabile.

Un alt avantaj este cel reprezentat de posibilitatea de a lua in viitor un nou credit fara acte, deoarece acestea au fost deja salvate in baza de date a IFN-ului ales de catre dvs. In continuare vom discuta despre modalitatea online de obtinere a unui credit.

Actele de baza pe care orice IFN le va dori de la persoanele interesate de obtinerea unui credit sunt urmatoarele: copii scanate dupa actul de identitate al titularului, o adeverinta de salariat (sau 3 fluturasi de salariu pe ultimele 3 luni).

Pe langa aceste acte se poate sa fiti nevoiti sa scanati si sa trimiteti documente aditionale precum: ultima factura de apa, gaze sau electricitate. Daca se doreste obtinerea acordului pentru un credit ipotecar se va scana extrasul de Carte Funciara din actul de proprietate al imobilului si se va obtine acordul ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala).

Pentru a descoperi oferta de creditare care ni se potriveste cel mai bine este de dorit sa prospectam piata IFN-urilor, atat la fata locului, cat si in mediul online.

Contractele pentru credit IFN (institutii financiare bancare) sunt, de regula, usor de urmarit si inteles, nu contin clauze ascunse (cum este cazul contractelor bancare) si se adreseaza doar persoanelor fizice. Este recomandat sa citim cu atentie termenii si conditiile de acordare a imprumutului.

Daca doriti sa realizati un proiect important pentru dvs. si nu aveti toti banii necesari puteti apela oricand la un credit IFN (institutii financiare nebancare). Simplitatea si rapiditatea procesului sunt garantiile de baza pe care orice IFN le ofera clientilor sai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Credit fara adeverinta de venit

Credit fara adeverinta de venit

Ce poti face cand ai disperata nevoie de bani si nici un prieten sau cunostinta nu te pot ajuta? S-a spart o teava in baie, s-a stricat masina sau este vorba despre o urgenta medicala costisitoare? Bancile nu te pot ajuta cu un imprumut mic de cateva sute sau mii de lei, iar seful nu doreste sa iti dea salariul in avans.

Acesta este momentul in care trebuie sa apelam la solutiile de creditare oferite de IFN-uri (institutii financiare nebancare), cea mai la indemana cale de a obtine rapid credit fara adeverinta de venit.

Creditele contractate prin intermediul IFN-urilor sunt cea mai convenabila solutie de a face rost de bani rapid, eficient si fara prea multe batai de cap. In Romania IFN-urile ofera o paleta larga de credite si microcredite fara multe documente.

Considerente generale despre creditul fara adeverinta de venit

Daca aveti nevoie de sume mici de bani, (intre 100 si 10.000 Lei), pentru perioade scurte (cateva luni, pana la 1 an), IFN-uri reprezinta alegerea cea mai buna. Obtinerea unui credit fara multe documente este posibila in cadrul oricarei institutii bancare, dar procesul de analiza si aprobare este lung si consumator de timp.

Un IFN poate scurta procesul de aprobare si analiza prin eliminarea garantiilor clientului catre institutia de la care se imprumuta. Acest fapt va duce insa la o dobanda perceputa simtitor mai mare decat in cazul bancilor.

Dobanda mai mare totusi nu mai reprezinta un aspect atat de important daca ne raportam la perioadele foarte scurte de rambursare a creditului.

De asemenea, nu trebuie sa eliminam din ecuatie faptul ca dobanda se calculeaza pentru o perioada de 12 luni si daca ne platim creditul inainte de termen aceasta va fi mult mai mica.

Pe langa toate avantajele enumerate mai sus, creditele fara adeverinta de venit se mai bucura de lipsa comisioanelor si a altor costuri ascunse (cum se intampla adesea in mediul bancar), precum si de conditii mai avantajoase daca respectam termenii returnarii creditului.

Atuurile creditului fara adeverinta de venit

Creditele fara documente si/sau adeverinte acordate de catre IFN-uri se bucura de o serie larga de avantaje, in comparatie cu cele pe care le putem obtine prin intermediul unei banci. In continuare va prezentam cateva dintre atuurile creditului fara adeverinta de venit.

De cele mai multe ori actul de identitate este de ajuns pentru a demara procesul de creditare. Aprobarea se face fie pe loc, fie in maxim 24 de ore. Dupa aprobarea creditului banii iti sunt imediat virati in cont, sau personal.

Spre deosebire de creditele bancare, care se acorda, de regula, pentru perioade indelungate de timp, fixe, cele propuse de IFN-uri sunt flexibile, clientul fiind cel care decide perioada de rambursare.

Clauzele pentru obtinerea unui imprumut sunt transparente si confidentiale. Dobanda este stipulata de la inceput si toate conditiile contractului sunt foarte clare. Nu aveti nevoie de garantii si giranti pentru a obtine banii, fapt ce va asigura ca nimeni nu va sti ca v-ati imprumutat.

Daca nu poti returna banii la timp nu risti sa iti pierzi locuinta personala sau a celui care a girat pentru tine, precum in cazul unui imprumut.

Bancile doresc sa completati o multime de formulare in care sa specificati in ce scop doriti creditul fara adeverinta de venit. Nu acelasi lucru se poate afirma despre IFN-uri. Atata timp cat indeplinesti conditiile de baza, este doar treaba ta ce faci cu banii imprumutati.

Imprumuturile pe termen scurt fara documente si/sau adeverinte oferite de catre IFN-uri sunt cea mai buna solutie pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa obtina bani rapid si simplu, fara mari batai de cap.

 

 

 

 

Banci din Romania ce ofera bani imprumut rapid

imprumut rapid

Banii ocupa un rol important in viata fiecaruia dintre noi. Vrem sau nu, fara bani nu putem trai. In societatea in care traim astazi totul se invarte in jurul banului. Masa in oras, vacanta la munte, locuintele noastre, toate se invart in jurul acestei inventii antice, aparute in spatiul grecesc in secolului al-VII-lea i.Hr.

Cand dorim sa achizitionam un produs sau serviciu si nu avem banii necesari avem doua posibilitati: asteptam pana cand strangem toata suma necesara sau luam bani imprumut. Atunci cand asteptarea nu este o solutie apelam la a doua optiune.

Actualmente dispunem de o paleta larga de institutii care ne pot imprumuta banii necesari pentru derularea proiectele proprii: banci, IFN-uri (institutii financiare nebancare) sau societati de servicii investitii bancare.

Romania ofera o multitudine de alternative in ceea ce priveste oferta de credite rapide. In cele ce urmeaza vom prezenta, pe scurt, oportunitatile pe care le aveti la dispozitie, doar in baza actului de identitate, la doua institutii bancare importante din spatiul romanesc.

Bani imprumut rapid de la BRD – Groupe Societe Generale

Unul dintre liderii pietei romanesti, BRD, cu o cota de 20% si o cifra de afaceri de peste 800 milioane de Euro, ofera persoanelor interesate posibilitatea de accesa intr-o maniera simpla si rapida mai multe tipuri de credite rapide.

Dintre aceste tipuri de credite iese in evidenta Creditul Expresso, de nevoi personale, la care nu ai nevoie de adeverinta de venit ori cupon de pensie, ci doar de buletin.

Veniturile titularului sunt verificate de catre angajatii bancii in baza de date a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). BRD are semnat un acord cu ANAF, astfel incat banca iti poate verifica imediat venitul actual pentru a obtine rapid bani imprumut.

Dobanda fixa pentru Creditul Expresso este de 8.25%. Cea variabila este de 6.3% + ROBOR la 6 luni, pentru credite de peste 35.000 Lei si daca incasati venitul la BRD. Comisioanele de analiza si de administrare sunt 0.

Finantarea maxima pe care o puteti obtine este de 130.000 Lei, pe o perioada de pana la 5 ani. Perioada de gratie este de pana la 6 luni pentru banii imprumutati.

Veniturile acceptate pentru Creditul Expresso sunt urmatoarele: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, pana la venituri din activitati independente. Poti obtine o suma mai mare daca aduci si veniturile a maximum 3 co-imprumutati.

Pentru mai multe detalii despre acest tip de credit rapid, precum si alte servicii oferite de BRD nu ezitati sa accesati site-ul bancii: www.brd.ro.

Imprumuturi rapide de la Idea Bank

Idea Bank este un jucator relativ nou pe piata financiara din Romania (aparut in 2016), dar care s-a impus destul de repede ca unul foarte activ. In momentul de fata are o cota de piata de 0.4% si o cifra de afaceri de 450 mii de Euro. Aceasta banca ne ofera acees la mai multe tipuri de credite rapide, doar in baza buletinului de identitate.

Creditul Idea Fast+, unul de nevoi personale, iese in evidenta prin facilitatile oferite. Dobanda fixa pentru acest credit este de 19,56% la acordare, respectiv 25,56% in cazul incetarii asigurarii daca optati pentru virarea venitului prin Idea Bank, marja scade cu 1% (un punct procentual). Dobanda variabila este de 16.5% + ROBOR la 3 luni. Comisioanele de analiza, procesare si administrare sunt 0.

Finantarea maxima pe care o puteti obtine daca accesati Idea Fast+ este de 15.000 Lei, pe o perioada de pana la 5 ani. Tipurile de venituri acceptate sunt urmatoarele: salarii (venituri asimilate salariilor) sau pensii.

Spre deosebire de alte institutii bancare romanesti, clientul Idea Bank are posibilitatea sa obtina creditul direct in mediul online.

Acest lucru se poate intampla prin simpla completare a unui formular disponibil pe site-ul bancii si atasarea unei copii dupa actul de identitate. In cateva ore un reprezentant al bancii va contacta clientul pentru confirmare credit.

Pentru mai multe detalii despre a obtine bani imprumut de la Idea Bank puteti accesa site-ul bancii: www.ro.idea-bank.ro.

Banii si necesitatea imprumutarii acestora au devenit o constanta a lumii in care traim. Asa ca, daca doriti sa va achizitionati ultimul model de electrocasnic sau sa plecati in vacanta, apelati cu incredere la solutiile bancare romanesti prin care puteti obtine bani imprumut rapid.