Confidentialitate

Colegii nostri depun eforturi sustinute pentru a proteja cat mai bine identitatea si imaginea tuturor utilizatorilor.

Mai jos gasiti reguli generale ce guverneaza politica de confidentialitate a site-ului imprumuta.ro

Site-ul nostru foloseste fisiere de tip cookie ce colecteaza anumite informatii legate de comportamentul vizitatorului site-ului, ce vor fi utilizate pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite in viitor.

Acestea sunt instalate in urma cererii unui web server si nu au capacitatea de a accesa sau colecta informatiile stocate in calculatorul gazda.

Informatiile referitoare la comportamentul vizitatorului vor fi  stocate in serverele criptate ale Google din Statele Unite si nu vor fi redistribuite catre terte parti.

Utilizatorul isi rezerva dreptul de a refuza instalarea acestor fisiere prin modificarea unor setari din browser, dar in acest caz este posibil sa nu mai puteti folosi imprumuta.ro la intreaga capacitate.

Site-ul nostru nu va colecta in nicio imprejurare date personale sau informatii de contact ce pot duce la identificarea vizitatorilor.

Prin accesarea site-ului va exprimati acordul asupra politicii noastre de confidentialitate.

Echipa noastra va actualiza periodic politica de confidentialitate pentru a oglindi orice modificare a acesteia sau ale serviciilor noastre.

In cazul in care aveti nelamuriri sau adaugiri la acestea, va rugam sa utilizati formularul disponibil in sectiunea Contact.